Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати паштет з копченої скумбрії?
Пропоную вашій увазі ще один варіант закуски для святкового столу. Зробити її можна заздалегідь, а перед приходом гостей намазати паштет на підсмажені скибочки хліба. В якості доповнення і прикраси підійдуть кружечки огірка, томатів або редиску, зелену цибулю, свіжа зелень.
Що знадобиться для приготування
Одна рибка гарячого копчення (вагою близько 300 грам)
Засмажені в духовці тости або скибочки багета
Сік половинки лимона
130 грам вершкового сиру («Філадельфія», «Альметте»)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжі овочі для прикраси

Приготування

Спочатку обробляємо рибу. Знімаємо шкіру, відокремлюємо м'якоть від кісток, розламуємо її на шматочки і складаємо в блендер. Дрібно подрібнюємо, практично до стану пюре. Додаємо до подрібненої рибі лимонний сік, перець і сіль, вершковий сир. На високій швидкості все прокручуємо хвилини дві. Маса повинна вийти однорідною і гладкою по консистенції. Пробуємо. Якщо потрібно - коригуємо смак. У тому випадку якщо паштет вийшов дуже крутий, додайте дві - три столові ложки натурального йогурту або сметани, але додаєте не відразу, а по частинах, після кожної ложки добре вимішуючи суміш.
Скибочки хліба підсушити в духовці і намазати паштетом. Зверху прикрасити кружечками огірка, зеленню і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочки, паштет
Шоколадні яйця
Як зробити салат з копченою куркою?
Як готується морква тушкована в молоці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: