Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати паштет з копченої скумбрії?
![]() Що знадобиться для приготування Одна рибка гарячого копчення (вагою близько 300 грам) Засмажені в духовці тости або скибочки багета Сік половинки лимона 130 грам вершкового сиру («Філадельфія», «Альметте») Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжі овочі для прикраси Приготування Спочатку обробляємо рибу. Знімаємо шкіру, відокремлюємо м'якоть від кісток, розламуємо її на шматочки і складаємо в блендер. Дрібно подрібнюємо, практично до стану пюре. Додаємо до подрібненої рибі лимонний сік, перець і сіль, вершковий сир. На високій швидкості все прокручуємо хвилини дві. Маса повинна вийти однорідною і гладкою по консистенції. Пробуємо. Якщо потрібно - коригуємо смак. У тому випадку якщо паштет вийшов дуже крутий, додайте дві - три столові ложки натурального йогурту або сметани, але додаєте не відразу, а по частинах, після кожної ложки добре вимішуючи суміш. Скибочки хліба підсушити в духовці і намазати паштетом. Зверху прикрасити кружечками огірка, зеленню і подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |