Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий суп з кмином і часником?
Легкий овочевий суп, який можна готувати на овочевому або на грибному бульйоні, а можна і на воді.
Що знадобиться для приготування
П'ять середніх картоплин
500 грам білокачанної капусти
Одна велика морквина
Дві середні цибулини
Два літри води або бульйону
Чайна ложка кмину
Сіль за смаком
Рослинна олія
Чотири великих зубчики часнику
Невеликий пучок зеленої цибулі або будь-якої свіжої зелені
Три лаврових листочка
Кілька горошин чорного перцю
Сік половинки лимона

Приготування

Картоплю ріжемо невеликими кубиками, капусту шаткуємо. Воду або бульйон доводимо до кипіння, закладаємо овочі, даємо закипіти і зменшуємо вогонь.
Цибулю і моркву чистимо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Злегка обсмажуємо в маслі, додаємо в бульйон з овочами. Кладемо перець, лаврушку, кмин, солимо за смаком і варимо до готовності. Хвилин за п'ять до готовності заправляємо суп лимонним соком. Готовий суп прибираємо з вогню.
Зелень дрібно рубаємо часник пропускаємо через прес або ріжемо дрібними шматочками. Можна додати зелень і часник разом з лимонним соком, але краще покласти в тарілки суп буде ароматнішим і зелень не потемніє. До того ж можна буде орієнтуватися на свої переваги і додавати кількість часнику за смаком.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, суп
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Як спекти угорський яблучний пиріг?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: