Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати овочевий крамбль з ковбасками?
Щоб овочевий крамбль був і смачний, і корисний, для верхньої хрусткої скоринки-посипання відмінно підійде суміш з гарбузового та соняшникового насіння, насіння льону і вівсяних пластівців. Ковбаски підійдуть будь-копчені, на ваш смак.
Що знадобиться для приготування
Дві цибулини
Дві морквини
300 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза
Один стебло цибулі-порею
Дві часточки часнику
150 грам ковбасок
По 50 грам вівсянки, борошна, тертого сиру і вершкового масла
50 грам суміші з насіння соняшника, гарбуза, насіння льону
Столова ложка рослинного масла
Сіль і перець за смаком
Спеції за смаком
Приготування

Цибулю ріжемо півкільцями, моркву, біле частину цибулі-порею і ковбаски - кружечками. Часник дрібно рубаємо, гарбуз ріжемо великими кубиками або пластинами.
В сковорідці розігріваємо рослинне масло, злегка пасеруємо цибулю, ковбаски і часник. Через п'ять хвилин додаємо гарбуз, моркву і цибулю-порей. За бажанням приправляємо спеціями, за смаком солимо і перчимо. Викладаємо у форму для запікання.

Змішуємо м'яке вершкове масло, тертий сир, борошно, вівсянку і насіння. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Руками перетираємо в крихту і висипаємо її на овочі. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Коли верх підрум'яниться - дістаємо.
Подавати крамбль гарячим. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: насіння, крамбль
Що можна швидко спекти до сніданку
Сирно-кавовий мус (рецепт)
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: