Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати овочевий крамбль з ковбасками?
Щоб овочевий крамбль був і смачний, і корисний, для верхньої хрусткої скоринки-посипання відмінно підійде суміш з гарбузового та соняшникового насіння, насіння льону і вівсяних пластівців. Ковбаски підійдуть будь-копчені, на ваш смак. Що знадобиться для приготування Дві цибулини Дві морквини 300 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза Один стебло цибулі-порею Дві часточки часнику 150 грам ковбасок По 50 грам вівсянки, борошна, тертого сиру і вершкового масла 50 грам суміші з насіння соняшника, гарбуза, насіння льону Столова ложка рослинного масла Сіль і перець за смаком Спеції за смаком Приготування Цибулю ріжемо півкільцями, моркву, біле частину цибулі-порею і ковбаски - кружечками. Часник дрібно рубаємо, гарбуз ріжемо великими кубиками або пластинами. В сковорідці розігріваємо рослинне масло, злегка пасеруємо цибулю, ковбаски і часник. Через п'ять хвилин додаємо гарбуз, моркву і цибулю-порей. За бажанням приправляємо спеціями, за смаком солимо і перчимо. Викладаємо у форму для запікання. Змішуємо м'яке вершкове масло, тертий сир, борошно, вівсянку і насіння. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Руками перетираємо в крихту і висипаємо її на овочі. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Коли верх підрум'яниться - дістаємо. Подавати крамбль гарячим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |