Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати омлет з начинкою?
Омлет з начинкою готується швидко і нескладно. Наповнювач можна зробити з будь-яких тушкованих овочів, свіжих помідорів і зелені, з шпинату і сиру, шинки - загалом, варіантів дуже багато. Що знадобиться для приготування (на вісім рулетиків) 200 мл. молока 200 мл води 200 грам борошна Чотири яйця Половина чайної ложки солі Скибочки шинки або ковбаси Молода морква Черешки селери 80 грам сирного сиру (або будь-якого сиру, але тоді його треба натерти на тертці) Пучок петрушки Рослинне масло Приготування Молоко змішуємо з водою і яйцями, кладемо сіль і борошно, розмішуємо до однорідної маси. Залишаємо на півгодини відпочити. Сковороду змащуємо маслом, ковбасу розрізаємо на половинки, обсмажуємо. Овочі нарізаємо шматочками і готуємо на пару хвилин 15. У сковороді розігріваємо трохи олії, виливаємо стільки омлетною суміші щоб вона покрила дно. Коли низ омлету підрум'яниться, зменшуємо вогонь, омлет перевертаємо і підсмажуємо другу сторону. Перекладаємо на теплу тарілку, накриваємо кришкою. Сир змішуємо з петрушкою, кладемо в центр омлетного млинчика. Зверху викладаємо овочі, шинку, звертаємо млинець. Закріплюємо зубочисткою і злегка обсмажуємо в сковороді. Відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |