Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з курячого філе, грибів і овочів?
В рецепті багато овочів, причому - різних, і мало борошна. Корисний варіант приготування курячих оладків, який підійде для тих, хто стежить за фігурою.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Дві картоплини
Невеликий шматочок качана капусти
100 грам грибів
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Невеликий пучок зелені
Два яйця
Півсклянки кефіру
Трохи більше половини склянки борошна
Рослинна олія

Приготування

Овочі потрібно почистити, капусту нарізати невеликими шматочками. Картоплю розрізати навпіл або на чотири частини. Цибулину розрізати навпіл. Куряче філе нарізати шматочками. Гриби викласти на сковорідку з олією і трохи обсмажити (пропарити).

Пропустити всі овочі, гриби та філе через м'ясорубку. Додати дрібно нарізану зелень і часник. Вбити яйця, ретельно вимішати масу. За смаком приправити спеціями. Влити кефір. Розмішати і потроху всипати борошно. Посолити за смаком. Тісто має бути такої консистенції, щоб на сковорідці воно тримало форму оладок (як дуже густа сметана).

Розігріти в сковороді трохи олії, столовою ложкою викладати тісто і обсмажувати оладки як зазвичай - до рум'яної скоринки з двох сторін.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, розрізати
Як зробити шоколадно-кокосовий рулет без випічки?
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Запіканка з тостів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: