Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати оладки з яблуками?
Особливість цього рецепту в тому, що яблука не ріжуться кубиками, не натираються на тертці і не додаються в тісто. Вони викладаються на оладки під час обсмажування. Виходить оладок - ватрушка, з одного боку тісто, з іншого - печене яблуко. Необхідні продукти 300 мл кефіру або йогурту, кисляку, кислого молока) 8 столових ложок борошна (з гіркою) Одне яйце (можна і без яєць) Столова ложка цукру Чайна ложка розпушувача Чверть чайної ложки соди Одне - два яблука Рослинна олія Приготування Просіяти борошно, змішати її з сіллю, цукром, розпушувачем, влити кефір, додати яйце і добре вимішати тісто, щоб не утворилися грудочки. Якщо тісто вийшло густе, розбавити його молоком або влити трохи кефіру. Готове тісто по консистенції має бути як сметана. шкірку З яблука не зчищати, інакше вони розваляться при смаженні. Нарізати тонкими скибочками. У сковорідці розігріти олію, столовою ложкою викладати тісто, обсмажувати на середньому вогні. Коли нижня сторона підрум'яниться, на верх покласти скибочку яблука, злегка втиснути його в тісто і перевернути оладки. Обсмажувати з другого боку до готовності. Викласти готові оладки на тарілку, посипати цукровою пудрою або полити варенням, згущеним молоком, сметаною і подати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |