Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з яблуками?
Особливість цього рецепту в тому, що яблука не ріжуться кубиками, не натираються на тертці і не додаються в тісто. Вони викладаються на оладки під час обсмажування. Виходить оладок - ватрушка, з одного боку тісто, з іншого - печене яблуко.
Необхідні продукти
300 мл кефіру або йогурту, кисляку, кислого молока)
8 столових ложок борошна (з гіркою)
Одне яйце (можна і без яєць)
Столова ложка цукру
Чайна ложка розпушувача
Чверть чайної ложки соди
Одне - два яблука
Рослинна олія
Приготування

Просіяти борошно, змішати її з сіллю, цукром, розпушувачем, влити кефір, додати яйце і добре вимішати тісто, щоб не утворилися грудочки. Якщо тісто вийшло густе, розбавити його молоком або влити трохи кефіру. Готове тісто по консистенції має бути як сметана.

шкірку З яблука не зчищати, інакше вони розваляться при смаженні. Нарізати тонкими скибочками. У сковорідці розігріти олію, столовою ложкою викладати тісто, обсмажувати на середньому вогні. Коли нижня сторона підрум'яниться, на верх покласти скибочку яблука, злегка втиснути його в тісто і перевернути оладки. Обсмажувати з другого боку до готовності. Викласти готові оладки на тарілку, посипати цукровою пудрою або полити варенням, згущеним молоком, сметаною і подати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, оладки
Як готується рис з овочами в духовці?
Картопля з м'ясом по-австрійськи
Як готуються млинці з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: