Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати оладки з гарбуза з сиром?
З гарбуза можна приготувати багато різних страв, у тому числі і оладки. Колір у них виходить дуже апетитний, яскраво - жовтий з підсмаженою скоринкою. Готувати їх можна і солодкими, і пряними, як в цьому рецепті. Спробуйте і один, і інший варіант, гарбуз гармонійно поєднується з багатьма продуктами.
Необхідні продукти

Склянку борошна
300 грам гарбуза
100 грам сиру
Два яйця
Кілька зубчиків часнику
Кілька листочків свіжого базиліка (або щіпка сушеного)
Сіль за смаком
Третину чайної ложки соди (погасити оцтом)
Приготування

Натерти на дрібній тертці гарбуз, сир, перемішати і додати подрібнений часник. Посолити, вбити яйця, добре вимішати і поступово всипати борошно, відразу ж розмішуючи. Додати дрібно нарізаний базилік, соду, суміш кілька разів перемішати і залишити хвилин на 10 - 15.

У сковорідці розігріти рослинне масло, і столовою ложкою викладати тісто в масло. Обсмажити на невеликому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін. Щоб оладки були рум'яними і пропеченными, сковорідку потрібно накривати кришкою. Так в серединці оладки пропечуться, а зовні не пригорять. Якщо хочете підсмажену кірочку, то незадовго до готовності кришку потрібно зняти і підрум'янити оладки з двох сторін. Подавати гарячими зі сметаною або з гострим майонезом.
Категория: Рецепти |
| Теги: сторін, оладки
Як приготувати холодний суп з щавлю
Як спекти апельсиново-лимонне печиво?
Запіканка з тостів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: