Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати огірки з грибами в сметані?
Тушковані огірки за смаком дуже нагадують кабачки, але ще смачніше, особливо коли не сильно переросли. Але це блюдо можна визначити і великі огірки, які для консервування вже не годяться. Гриби - звичайні печериці.
Що знадобиться для приготування
500 грам свіжих огірків
250 грам свіжих або заморожених печериць
Рослинне або вершкове масло
Пучок зеленого цибулі
Три - п'ять зубчиків часнику
Щіпка хмелі-сунелі (або будь-які спеції за смаком)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Чайна ложка борошна
200 грам сметани
Пучок свіжого кропу

Приготування

Свіжі огірки наріжте тонкими кружечками. У сковорідці розігрійте трохи олії (краще готувати на вершковому - смак буде ніжніше), покладіть огірки і обсмажте на сильному вогні приблизно п'ять - сім хвилин.
Гриби наріжте тонкими пластинами, покладіть в сковорідку до огірків. Готуйте на сильному вогні, помішуючи, до появи рідини. Додайте нарізану зелену цибулю, посоліть і поперчіть, приправте спеціями. Накрийте кришкою, зробіть мінімальний вогонь і готуйте десять хвилин.
Сметану змішайте з борошном. Кріп дрібно наріжте. Залийте огірки з грибами сметаною, додайте подрібнений часник, посипте кропом. Перемішайте, через одну - дві хвилини зніміть з вогню.
На гарнір можна приготувати рис, макарони, картопля.
Категория: Рецепти |
| Теги: огірки, наріжте
Осетрина, запечена шматком
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: