Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати огірки з грибами в сметані?
Тушковані огірки за смаком дуже нагадують кабачки, але ще смачніше, особливо коли не сильно переросли. Але це блюдо можна визначити і великі огірки, які для консервування вже не годяться. Гриби - звичайні печериці. Що знадобиться для приготування 500 грам свіжих огірків 250 грам свіжих або заморожених печериць Рослинне або вершкове масло Пучок зеленого цибулі Три - п'ять зубчиків часнику Щіпка хмелі-сунелі (або будь-які спеції за смаком) Сіль і чорний мелений перець за смаком Чайна ложка борошна 200 грам сметани Пучок свіжого кропу Приготування Свіжі огірки наріжте тонкими кружечками. У сковорідці розігрійте трохи олії (краще готувати на вершковому - смак буде ніжніше), покладіть огірки і обсмажте на сильному вогні приблизно п'ять - сім хвилин. Гриби наріжте тонкими пластинами, покладіть в сковорідку до огірків. Готуйте на сильному вогні, помішуючи, до появи рідини. Додайте нарізану зелену цибулю, посоліть і поперчіть, приправте спеціями. Накрийте кришкою, зробіть мінімальний вогонь і готуйте десять хвилин. Сметану змішайте з борошном. Кріп дрібно наріжте. Залийте огірки з грибами сметаною, додайте подрібнений часник, посипте кропом. Перемішайте, через одну - дві хвилини зніміть з вогню. На гарнір можна приготувати рис, макарони, картопля. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |