Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати нормандський пиріг з сиром?
![]() Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 90 грам вершкового масла Дві столові ложки води Шість - сім столових ложок цукру Два яйця 500 грам сиру Дві столові ложки сметани Жменю родзинок (якщо любите) Приготування Просіяне борошно змішати з трьома ложками цукру і додати нарізане шматочками масло. Руками швидко розтерти суміш до стану дрібної крихти. Додати дві столові ложки води і замісити тісто. Якщо воно не збирається у грудочку, розвалюється, додайте ще ложку води. Скачайте тісто в кулю, покладіть хвилин на 15 в холодильник, а щоб не заветріться, накрийте його. Для начинки распарьте родзинки, дайте йому обсохнути. Змішайте сир, сметану, одне яйце, столову ложку борошна, цукор, що залишився і все збийте міксером до однорідної маси. Додайте родзинки. На дно форми для випічки або сковорідки викладіть тісто і долонькою розподіліть його по денця, зробіть бортики. Викладайте начинку, верх розрівняйте, змастіть його збитим яйцем і поставте в гарячу духовку. Випікають пиріг 30 - 40 хвилин при температурі 170 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |