Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати нормандський пиріг з сиром?
Любите випічку з сиром? Ось рецепт чергового пирога, на цей раз без фруктових добавок. Рецепт чимось нагадує наші ватрушки, тільки шар тіста зовсім тоненький і набагато більше сиру.
Що знадобиться для приготування
200 грам борошна
90 грам вершкового масла
Дві столові ложки води
Шість - сім столових ложок цукру
Два яйця
500 грам сиру
Дві столові ложки сметани
Жменю родзинок (якщо любите)

Приготування

Просіяне борошно змішати з трьома ложками цукру і додати нарізане шматочками масло. Руками швидко розтерти суміш до стану дрібної крихти. Додати дві столові ложки води і замісити тісто. Якщо воно не збирається у грудочку, розвалюється, додайте ще ложку води. Скачайте тісто в кулю, покладіть хвилин на 15 в холодильник, а щоб не заветріться, накрийте його.
Для начинки распарьте родзинки, дайте йому обсохнути.
Змішайте сир, сметану, одне яйце, столову ложку борошна, цукор, що залишився і все збийте міксером до однорідної маси. Додайте родзинки.
На дно форми для випічки або сковорідки викладіть тісто і долонькою розподіліть його по денця, зробіть бортики. Викладайте начинку, верх розрівняйте, змастіть його збитим яйцем і поставте в гарячу духовку. Випікають пиріг 30 - 40 хвилин при температурі 170 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, ВОДИ
Смачна запіканка бананова
Як за 15 хвилин приготувати шоколадно-банановий рулет?
Млинці на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: