Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати нормандський пиріг з грушами?
Рецепт шведської кухні - бо у пирога таку інтригуючу назву. Насправді він досить легкий у приготуванні, дуже ніжний і смачний. Що знадобиться для приготування Три яйця Неповний склянку цукру 150 грам вершкового масла або маргарину Половина склянки нежирної сметани Півтори склянки борошна 500 грам груш Половина склянки крупно нарубаних ядер волоського горіха Третину склянки родзинок Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Приготування Груші очистити від грубуватою шкірки, нарізати м'якоть невеликими кубиками. Горіхи злегка підсушити в духовці, порізати шматочками. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити і обваляти в борошні. М'яке масло або маргарин змішати з цукром і збити міксером на високій швидкості до однорідної пишної маси. По одному додавати яйця, після кожного продовжуючи збивати суміш. Швидкість міксера можна знизити - так буде зручніше працювати. Коли всі яйця будуть додані, покласти сметану, ванільний цукор, знову збити і тільки тоді поступово всипати просіяне борошно (її попередньо змішати з розпушувачем). Додати в тісто горіхи, родзинки і груші. Викласти тісто у форму, розрівняти верх і поставити в духовку. Випікають пиріг при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |