Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ніжний салат з пекінської капусти?
Існує чимала кількість салатів, в основу яких входить пекінська капуста. Тим більше що можна її придбати без праці в наших магазинах і на ринках цілорічно. У цій страві використовується всього три компоненти, але від цього вона лише виграє, так як не переобтяжена різними складовими. Та й готувати такий салат одне задоволення, швидко і головне-легко. Інгредієнти: Капуста білокачанна - одна штука середніх розмірів; Яйця курячі - п'ять штук; Сир - від 120 до 200 грамів; Майонез - невелика кількість. Процес приготування: Треба взяти свіжу пекінську капусту, сполоснути, потім обсушити і дуже тонко нарізати. Можна скористатися навіть шатківницею. Перекласти в миску. Яйця відварити і залишити лише білки. А жовтки можна застосувати в будь-яких інших стравах. Білки перетерти на середній тертці і додати до пекінського салату. Сир також треба перетерти на середній тертці і перекласти до салату. Додати зовсім трохи майонезу і акуратно перемішати. Все, що можна перекласти в салатник. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |