Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати нарізний пиріг з вишнею?
Пиріг за пропонованим рецептом можна готувати не тільки з вишнею, але і з іншими ягодами - смородиною, чорницею, малиною. Взимку можна використовувати заморожені ягоди, попереднє розморожування їм не потрібно. Що знадобиться для приготування 200 грам вершкового масла 180 грам цукру Три яйця 330 грам борошна 400 грам свіжої або замороженої вишні без кісточок Пакетик ванільного цукру Дві чайних ложки розпушувача Чверть чайної ложки солі Приготування Масло дістаньте з холодильника, дайте йому нагрітися до кімнатної температури. Коли масло розм'якшиться, змішайте його з цукром і міксером на високій швидкості збийте до пишноти. Додайте ванільний цукор і по одному введіть яйця. Борошно змішайте з розпушувачем і сіллю і потроху підсипати цю суміш в масляну масу. Вимісіть однорідне тісто. Деко з бортиками застеліть папером для випічки, змастіть її маслом. Викладіть тісто, зверху розкладіть ягоди (намагайтеся розкласти рівномірно, в один шар). Якщо трапляються великі ягоди - розріжте їх навпіл. Поставте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте хвилин сорок. Готовність пирога чарівно перевірте дерев'яної шпажкою або зубочисткою (сірником), вона повинна виходити з тіста сухий. дайте Пирогу охолонути, розріжте на шматочки і посипте цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |