Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати наливна пиріг з рибою?
Начинкою в багатошаровій може бути і консервована риба, і обсмажене рибне філе. Вибирайте, що вам більше подобається. Необхідні продукти 400 мл кефіру Два яйця Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Одна - дві столові ложки цукру Чайна ложка солі (за смаком, може трохи більше) Два - два з половиною склянки борошна Дві столових ложки рослинного масла Для начинки 250 грам консервованої риби або обсмаженого рибного філе Одна цибулина Два варених яйця Зелень кропу і петрушки Щіпка меленого чорного перцю Приготування Кефір кімнатної температури збити віночком з яйцями, додати сіль, цукор, рослинна олія, гашену соду. Всипати по частинах просіяне борошно, відразу ж розмішуючи тісто. Воно повинно бути як не дуже густа сметана. Для начинки рибу розім'яти виделкою, яйця дрібно порубати, цибулю нарізати кубиками. Подрібнити зелень. Змішати всі інгредієнти, якщо додається риба обсмажена, то злегка начинку посолити і приправити перцем за смаком. Форму для випічки застелити пергаментом, вилити половину тіста. Викласти начинку, розподілити її по тесту (вона повинна злегка потонути в тесті) і залити рештою тестом. Поставити в гарячу духовку, випікати при температурі 180 градусів 30 - 40 хвилин. Готовність пирога перевірити дерев'яною шпажкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |