Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати наливна пиріг з капустою, цибулею і грибами?
Безпрограшний варіант чергової випічки. Наливна пиріг можна робити з цибулею або без нього (якщо не любите) або виключити капусту і залишити тільки гриби і цибулю - тут справа смаку.
Що знадобиться для приготування

Стакан йогурту або кефіру
Стакан майонезу
Три яйця
Десять столових ложок борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Половина качана капусти
300 грам грибів
Дві - три цибулини
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Цибулю дрібно ріжемо, трохи обсмажуємо в олії. Поки обсмажується цибуля ріжемо скибочками гриби, додаємо до цибулі і обсмажуємо все разом. Солимо і перчимо за смаком. Капусту шаткуємо, злегка мнемо руками щоб стала м'якше. Якщо виділився сік - його зливаємо.
Змішуємо йогурт або кефір з майонезом і збитими яйцями. Додаємо борошно і розпушувач, міксером збиваємо тісто до однорідного стану.
У змащену маслом форму вливаємо половину тіста. Спочатку викладаємо цибулю з грибами, потім шар з капусти і все заливаємо тістом. Верх розрівнюємо. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину. Під час запікання пиріг добре піднімається.
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, ГРИБИ
Смажений сир
Корисний дієтичний сніданок
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: