Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати наливна пиріг з капустою, цибулею і грибами?
Безпрограшний варіант чергової випічки. Наливна пиріг можна робити з цибулею або без нього (якщо не любите) або виключити капусту і залишити тільки гриби і цибулю - тут справа смаку. Що знадобиться для приготування Стакан йогурту або кефіру Стакан майонезу Три яйця Десять столових ложок борошна Дві чайних ложки розпушувача Половина качана капусти 300 грам грибів Дві - три цибулини Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Приготування Цибулю дрібно ріжемо, трохи обсмажуємо в олії. Поки обсмажується цибуля ріжемо скибочками гриби, додаємо до цибулі і обсмажуємо все разом. Солимо і перчимо за смаком. Капусту шаткуємо, злегка мнемо руками щоб стала м'якше. Якщо виділився сік - його зливаємо. Змішуємо йогурт або кефір з майонезом і збитими яйцями. Додаємо борошно і розпушувач, міксером збиваємо тісто до однорідного стану. У змащену маслом форму вливаємо половину тіста. Спочатку викладаємо цибулю з грибами, потім шар з капусти і все заливаємо тістом. Верх розрівнюємо. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину. Під час запікання пиріг добре піднімається. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |