Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати начинку для пирогів з яблук, сала і лимонів?
Ця начинка відрізняється вишуканим смаком. Її готують заздалегідь і зберігають у глиняному горщику в прохолодному місці. На 2.5 кг начинки нам треба: три великих лимона; три великих яблука; півкіло родзинок без кісточок; півкілограма смородини; півкілограма нутряного сала (подрібненого); тридцять грамів зацукрованих скибочок лимона, за тридцять грамів лимонної і апельсинової цедри (нарізати смужками); дві ст. ложки апельсинового варення; 1/4 літра бренді; Очищаємо лимончики від шкірки і виживаємо з них сік. М'якоть лимонов заливаємо водою і варимо до м'якості. Обсушуємо м'якоть і протираємо через сито. Додаємо цедру і лимонний сік. Нагріваємо духовку до ста вісімдесяти градусів і запікаємо яблучка тридцять - сорок п'ять хвилин. Вони повинні бути дуже м'якими. Даємо трохи охолонути, очистити шкірку і виймаємо серединку. М'якоть яблук додаємо до лимонної смеси.Кладем всі інші інгредієнти і перемешиваем.Выкладываем начинку в керамічний горщик, щільно закриваємо кришкою. Через 30 днів вона буде готова до вживання. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |