Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати начинку для пирогів з яблук, сала і лимонів?
Ця начинка відрізняється вишуканим смаком. Її готують заздалегідь і зберігають у глиняному горщику в прохолодному місці.
На 2.5 кг начинки нам треба:
три великих лимона;
три великих яблука;
півкіло родзинок без кісточок;
півкілограма смородини;
півкілограма нутряного сала (подрібненого);
тридцять грамів зацукрованих скибочок лимона,
за тридцять грамів лимонної і апельсинової цедри (нарізати смужками);
дві ст. ложки апельсинового варення;
1/4 літра бренді;

Очищаємо лимончики від шкірки і виживаємо з них сік. М'якоть лимонов заливаємо водою і варимо до м'якості. Обсушуємо м'якоть і протираємо через сито. Додаємо цедру і лимонний сік.

Нагріваємо духовку до ста вісімдесяти градусів і запікаємо яблучка тридцять - сорок п'ять хвилин. Вони повинні бути дуже м'якими. Даємо трохи охолонути, очистити шкірку і виймаємо серединку.

М'якоть яблук додаємо до лимонної смеси.Кладем всі інші інгредієнти і перемешиваем.Выкладываем начинку в керамічний горщик, щільно закриваємо кришкою. Через 30 днів вона буде готова до вживання.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'якоть, тридцять
Пиріг з лимоном
Як приготувати запіканку з макаронів?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: