Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мус з курки?
Дане блюдо являє собою ніжний і дуже апетитний легкий мус приготований з курячого м'яса, який цілком можна використовувати у щоденному меню, наприклад, в якості смачною намазування на хліб (щось на зразок повітряного паштету) або замість своєрідного салатику, а також такий мус цілком можна подати до святкового столи, адже виглядає він дуже ошатно і красиво, а його чудовий смак порадує гостей!
Список інгредієнтів, які знадобляться для приготування даного страви: дві крупненьких курячих грудки, одна столова ложка желатину, дві чайних ложки хрону, один пучок свіжого кропу, дві столові ложки майонезу, свіжі огірки, а також сіль і перець.

курячі грудки спочатку необхідно відварити до повної готовності, після чого слід відокремити м'ясо від кісток і подрібнити блендером до пюреобразного стану. Желатин замочити в що залишився після варіння м'яса бульйоні, а після того як він достатньо розбухне, прогріти суміш до повного розчинення. Свіжий кріп потрібно вимити і дуже дрібно нарубати.
Далі вже трохи охолола курячої пюреподібної маси додати майонез, хрін, розчинений желатин, подрібнений кріп, перемішати і приправити суміш за смаком перцем і сіллю, а потім викласти масу в выстеленную харчовою плівкою форму і поставити в холодильник на три-чотири години до застигання мусу.
При подачі викласти мус на блюдо і прикрасити кружечками свіжого огірка і зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: мус, цілком
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як готувати млинці дієтичне?
Печиво із злаків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: