Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мову в сметанному соусі?
Це ще один із способів приготування мови. Виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Його можна подавати з відвареною картоплею, макаронами, рисом чи гречкою.
Інгредієнти:


Мова - одна штука;
Морква - одна штука;
Борошно - одна столова ложка;
Цибуля ріпчаста - три головки;
Сметана - сто грамів;
Плавлений сирок - одна штука;
Спеції, лавровий лист, сіль.

Процес приготування:

Попередньо необхідно промити мову, потім опустити в каструлю, наповнену водою, додати цілу головку цибулі разом з лушпинням і головку неочищеного часнику, лавровий лист і моркву. Варити до повної готовності мови. Якщо проткнути шпажкою мову і буде виділятися світлий сік, то мова готовий. З відварного язика треба відразу зняти шкірку, для цього викласти його в досить холодну воду і очищати від шкірки.

Відварний язик порізати на смужки і обсмажити, додати цибулю. Після цього налити воду і згасити. Після цього покласти сметану і борошно. Потім покласти плавлений сир і перемішати. Накрити кришкою, щоб сир зміг розплавитися.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Теги: штука, цього
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Як готується сирна запіканка з вівсянкою і бананом?
Млинці на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: