Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати молочний рибний суп?
Це традиційне блюдо фінської кухні. Варіантів приготування супу кілька, вони відрізняються незначно, і розібратися де справжній рецепт, а де вже змінений можуть тільки фіни. Пропоную один з найпростіших варіантів фінської рибного супу. Що знадобиться для приготування 400 мл. молока Літр води 300 грам філе сьомги Чотири картоплини Одна цибулина Невеликий пучок зеленої цибулі або зелень петрушки, кропу Їдальня ложка борошна Сіль за смаком Приготування Воду довести до кипіння. Цибулю нарізати півкільцями, картоплю - великими кубиками. Покласти овочі в киплячу воду, варити під кришкою на невеликому вогні десять - п'ятнадцять хвилин. Рибу нарізати великими шматками, покласти до овочів. З моменту закипання варити суп ще десять хвилин. Столову ложку борошна розвести невеликою кількістю молока, розмішати, влити решту молока і збити суміш віночком. Влити в каструлю з супом (суп постійно помішувати), посолити за смаком, довести до кипіння і зняти з вогню. При подачі посипати суп дрібно нарізаною зеленою цибулею або зеленню кропу, петрушки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |