Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати млинцевий торт з сьомгою?
На Масляну прийнято готувати всілякі соління з млинцями і з млинців. Як раз відмінний привід спробувати щось новеньке, незвичайне. Наприклад - зробити млинцевий торт з сьомгою. Вийде дуже смачна закуска!
Що знадобиться для приготування
200 грам борошна
400 мл. теплого молока
2 ст. л. рослинного масла
Вершкове масло для змащування млинців
2 яйця
Щіпка солі
3 ст. л. цукру
1.ч.л. розпушувача
400 грам слабосоленої сьомги
Пучок кропу і петрушки
100 грам вершкового масла
250 грам сирного сиру

Збийте яйця з цукром, борошно просійте і додайте розпушувач, сіль. Влийте яйця і молоко, розмішайте до однорідності. Додайте рослинне масло, ще раз збийте тісто віночком. По консистенції воно буде схоже на сметану.
Розігрійте сковороду і випікайте млинці на рослинній олії. Намагайтеся робити максимально тонкими. Вийде 15-20 млинчиків.
Поки млинці остигають, приготуйте начинку. Сьомгу наріжте тонкими скибочками. Підігрійте масло до кімнатної температури, змішайте з дрібно нарізаною зеленню, підсолити.
Перший млинець змастіть сирним сиром, покладіть другий млинець і змажте зеленим маслом з рибою. Так чергуйте шари поки не закінчиться начинка. Прикрасьте торт зеленню і подавайте до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, Торт
Як спекти картопляно-сметанні булочки?
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Як готуються закусочні млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: