Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати млинцевий торт з сьомгою?
На Масляну прийнято готувати всілякі соління з млинцями і з млинців. Як раз відмінний привід спробувати щось новеньке, незвичайне. Наприклад - зробити млинцевий торт з сьомгою. Вийде дуже смачна закуска! Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 400 мл. теплого молока 2 ст. л. рослинного масла Вершкове масло для змащування млинців 2 яйця Щіпка солі 3 ст. л. цукру 1.ч.л. розпушувача 400 грам слабосоленої сьомги Пучок кропу і петрушки 100 грам вершкового масла 250 грам сирного сиру Збийте яйця з цукром, борошно просійте і додайте розпушувач, сіль. Влийте яйця і молоко, розмішайте до однорідності. Додайте рослинне масло, ще раз збийте тісто віночком. По консистенції воно буде схоже на сметану. Розігрійте сковороду і випікайте млинці на рослинній олії. Намагайтеся робити максимально тонкими. Вийде 15-20 млинчиків. Поки млинці остигають, приготуйте начинку. Сьомгу наріжте тонкими скибочками. Підігрійте масло до кімнатної температури, змішайте з дрібно нарізаною зеленню, підсолити. Перший млинець змастіть сирним сиром, покладіть другий млинець і змажте зеленим маслом з рибою. Так чергуйте шари поки не закінчиться начинка. Прикрасьте торт зеленню і подавайте до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |