Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати медовий пиріг з сиром?
Пиріг готується дуже швидко і просто, в ньому всього два шари - медове тісто і сирна начинка. У сирну начинку додаються горішки, родзинки, прянощі - підбирайте інгредієнти на свій смак.
Що знадобиться для приготування тіста
Склянку цукру
Два яйця
Три столові ложки меду
Три склянки борошна
125 грам маргарину
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Для сирної начинки

800 - 900 грамів сиру
Чотири - п'ять яєць
Склянку цукру
Пакетик ванільного цукру
Стакан волоських горіхів
Приготування

Маргарин кімнатної температури розтираємо з цукром. Додаємо гашену соду, яйця, мед. Потроху підсипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно повинно вийти м'яким і при цьому не липнути до рук, щоб потім можна було його розподілити по формі. Від тесту відрізаємо невеликий шматочок, він нам знадобиться для прикраси.
Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо тісто і руками розподіляємо його по денця. По краях робимо невеликий бортик.

Начинка. Сир розтираємо з цукром, підсипаємо ванільний цукор і подрібнені волоські горішки. Додаємо яйця, все добре перемішуємо, викладаємо начинку на тісто. Розрівнюємо поверхню, з відкладеного шматочка тіста катаємо джгутики і робимо сіточку. Ставимо пиріг в гарячу духовку, випікаємо при температурі 180 градусів сорок хвилин. Даємо готового пирога повністю охолонути й нарізаємо на шматочки.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг
Як приготувати капустяні булочки?
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Як спекти сметанник з куркою і грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: