Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мбаттан з м'яса і цвітної капусти?
Страва народів арабського Магрибу. Являє собою кульки із суміші м'яса і овочів, обсмажені в олії. Ці м'ясні кульки подають з соусом. Для приготовлениямбаттана не потрібні дорогі екзотичні продукти.
Необхідні продукти:
двісті п'ятдесят грамів м'яса;
два яйця;
триста грам цвітної капусти;
двісті грамів оливкової олії;
дві цибулини;
сто грамів зелені петрушки;
дві стіл. ложечки томатної пасти;
чотири стіл. ложки борошна;
одна стіл. ложка аджики;
по половинці чайн. ложки меленого червоного і чорного перцю;
половина стіл. ложки меленого коріандру;
сіль;

М'ясо подрібнюємо блендером в фарш. Дрібно рубаємо цибулини і петрушку. Цвітну капустку варимо в підсоленій воді і подрібнюємо в пюре.Соединяем пюре з цвітної капусти з фаршем і зеленню. Приправляємо червоним і чорним перцем, коріандром і солимо.
Збиваємо два яйця. Ліпимо з фаршу кульки розміром з яєчко, опускаємо їх у збиті яйця, обвалюємо в борошні і смажимо в киплячому маслі.
На останньому кол-ве масла готуємо соус з аджики, склянки води, томатної пасти. Приправляємо соус червоним перчиком, чорним перцем і сіллю. Трохи уварюємо соус і подаємо в окремому посуді до м'ясних кульок.
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, Соус
Що приготувати на вечерю швидко і смачно і недорого?
Як готуються закусочні млинці?
Як готувати банани, запечені з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: