Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мбаттан з м'яса і цвітної капусти?
Страва народів арабського Магрибу. Являє собою кульки із суміші м'яса і овочів, обсмажені в олії. Ці м'ясні кульки подають з соусом. Для приготовлениямбаттана не потрібні дорогі екзотичні продукти. Необхідні продукти: двісті п'ятдесят грамів м'яса; два яйця; триста грам цвітної капусти; двісті грамів оливкової олії; дві цибулини; сто грамів зелені петрушки; дві стіл. ложечки томатної пасти; чотири стіл. ложки борошна; одна стіл. ложка аджики; по половинці чайн. ложки меленого червоного і чорного перцю; половина стіл. ложки меленого коріандру; сіль; М'ясо подрібнюємо блендером в фарш. Дрібно рубаємо цибулини і петрушку. Цвітну капустку варимо в підсоленій воді і подрібнюємо в пюре.Соединяем пюре з цвітної капусти з фаршем і зеленню. Приправляємо червоним і чорним перцем, коріандром і солимо. Збиваємо два яйця. Ліпимо з фаршу кульки розміром з яєчко, опускаємо їх у збиті яйця, обвалюємо в борошні і смажимо в киплячому маслі. На останньому кол-ве масла готуємо соус з аджики, склянки води, томатної пасти. Приправляємо соус червоним перчиком, чорним перцем і сіллю. Трохи уварюємо соус і подаємо в окремому посуді до м'ясних кульок. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |