Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати манник з какао?
Ось ще один варіант приготування запіканки солодкої. За способом приготування та складу продуктів манник більше схожий саме на запіканку, а не на випічку - борошна у нього зовсім небагато. Для кольору додано трохи какао. Що знадобиться для приготування Склянка манної крупи Склянку кефіру 100 - 150 грам цукру (за смаком, хто любить солодке - додайте більше) 100 грам вершкового масла Два яйця 100 грам борошна Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Какао Рослинна олія для змащування форми Приготування Масло розтопити і остудити до кімнатної температури. Манку змішати з кефіром, залишити на півгодини, щоб набухла. Соду погасити оцтом. Яйця збити з цукром до пишної маси. До манки з кефіром додати масло, збиті з цукром яйця, гашену соду і борошно. Розмішати. Половину відібрати і додати в неї трохи какао (какао змішайте зі столовою ложкою цукру). Форму змастити маслом, викладати чергуючи темні шари з світлими - запіканка тоді вийде дуже красивою. Верх можна змастити маслом і посипати горішками, але це не обов'язково. Випікати на середньому вогні до готовності. Готовий манник повинен бути злегка вологим і розсипчастим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |