Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати манник з какао?
Ось ще один варіант приготування запіканки солодкої. За способом приготування та складу продуктів манник більше схожий саме на запіканку, а не на випічку - борошна у нього зовсім небагато. Для кольору додано трохи какао.
Що знадобиться для приготування

Склянка манної крупи
Склянку кефіру
100 - 150 грам цукру (за смаком, хто любить солодке - додайте більше)
100 грам вершкового масла
Два яйця
100 грам борошна
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Какао
Рослинна олія для змащування форми

Приготування

Масло розтопити і остудити до кімнатної температури. Манку змішати з кефіром, залишити на півгодини, щоб набухла. Соду погасити оцтом. Яйця збити з цукром до пишної маси.
До манки з кефіром додати масло, збиті з цукром яйця, гашену соду і борошно. Розмішати. Половину відібрати і додати в неї трохи какао (какао змішайте зі столовою ложкою цукру).
Форму змастити маслом, викладати чергуючи темні шари з світлими - запіканка тоді вийде дуже красивою. Верх можна змастити маслом і посипати горішками, але це не обов'язково.
Випікати на середньому вогні до готовності. Готовий манник повинен бути злегка вологим і розсипчастим.
Категория: Рецепти |
| Теги: какао, Манник
Як зробити бутербродний тортик з оселедцем?
Як готується лимонний напій?
Пісний медовик
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: