Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати манник з фруктами?
Для приготування лепешняку підійдуть будь-які фрукти з щільною м'якоттю - яблука, груші, абрикоси, персики, злегка недостиглі сливи.
Що знадобиться для приготування
Склянка манної крупи
Склянку кефіру
Два яйця
150 грамів маргарину або вершкового масла
Склянку цукру
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Одне велике яблуко
Одна велика груша
Половина чайної ложки меленої кориці

Приготування

Манну крупу залийте кефіром кімнатної температури і залиште на годину. За цей час манка повинна розм'якшитися і набрякнути. Замість кефіру можна використовувати скисле молоко, кисле молоко, нежирну сметану.

Додайте яйця (їх потрібно спочатку збити з цукром), покладіть масло або маргарин кімнатної температури. Все перемішайте, додайте гашену соду. Залиште тісто хвилин на п'ять. Тісто має бути не дуже густим.

Яблуко і грушу очистіть від шкірки, видаліть насіння, наріжте часточками. Укладіть на дно змащеної маслом форми, посипте корицею. На фрукти виливаємо тісто, розрівнюємо і ставимо в розігріту духовку. Випікається маннік на невеликому вогні приблизно годину. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, залиште
Моркву на пару
Як готується м'ятне морозиво з шоколадом?
Пряний гарбузовий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: