Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни з шпинатом?
![]() Що знадобиться для приготування Великий пучок листя шпинату 150 мл кефіру 50 грам вершкового масла 150 грам сиру фета або адигейського сиру або несолоної бринзи Чотири - п'ять столових ложок борошна Чайна ложка розпушувача Сіль і перець на смак (солі приблизно половина чайної ложки) Кунжут для посипання (не обов'язково) Приготування Шпинат промийте, викладіть в друшляк. Коли стече вода - дрібно наріжте. Розтопіть на сковороді вершкове масло, потушкуйте в ньому шпинат до м'якості і випарювання рідини (п'ять хвилин). Остудіть. Збийте яйця з сіллю і перцем, додайте кефір, розмішайте і з'єднайте зі шпинатом. Борошно змішайте з розпушувачем, додайте до тесту. Наріжте сир або бринзу дрібними шматочками і додайте в тісто. Перемішайте. Формочки змастіть маслом (якщо силіконові, то не потрібно), заповніть тестом на половину об'єму, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте хвилин 15 - 20, остудіть у формочках і дістаньте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |