Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мафіни з шпинатом?
Мафіни з шпинатом - хороша альтернатива пирогів з такою ж начинкою і можливість прилаштувати шпинат, якщо він залишився від приготування якогось салату або гарячого блюда.
Що знадобиться для приготування

Великий пучок листя шпинату
150 мл кефіру
50 грам вершкового масла
150 грам сиру фета або адигейського сиру або несолоної бринзи
Чотири - п'ять столових ложок борошна
Чайна ложка розпушувача
Сіль і перець на смак (солі приблизно половина чайної ложки)
Кунжут для посипання (не обов'язково)

Приготування

Шпинат промийте, викладіть в друшляк. Коли стече вода - дрібно наріжте. Розтопіть на сковороді вершкове масло, потушкуйте в ньому шпинат до м'якості і випарювання рідини (п'ять хвилин). Остудіть.
Збийте яйця з сіллю і перцем, додайте кефір, розмішайте і з'єднайте зі шпинатом. Борошно змішайте з розпушувачем, додайте до тесту. Наріжте сир або бринзу дрібними шматочками і додайте в тісто. Перемішайте.
Формочки змастіть маслом (якщо силіконові, то не потрібно), заповніть тестом на половину об'єму, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте хвилин 15 - 20, остудіть у формочках і дістаньте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Шпинат, шпинатом
Яблучні млинчики
Спекотне, запечене в булочці
Фініковий кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: