Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясний пиріг?
З-за браку часу, а часом і небажання довго стояти біля плити, народжуються швидкі рецепти - імпровізації. Ось один з них - пиріг з готового листкового тіста і готового фаршу. Все, що від вас буде потрібно - укласти тісто з фаршем у форму і поставити в духовку.
Необхідні продукти
500 грам листкового дріжджового тіста
500 грам м'ясного (або курячого) фаршу
Два болгарських перцю різних кольорів
150 грам сиру
150 грам сметани
Дві столові ложки вегеты, приправи, сіль за смаком
Приготування

Перець нарізати великими шматочками, змішати з фаршем, додати приправи, вегету. Сир натерти на тертці, змішати зі сметаною. Форму для запікання викласти фольгою. На дно покласти половину тіста, зробити невисокі бортики. Викласти рівним шаром фарш, на нього - сметану з сиром, зверху закрити другою половиною тіста. Краї защипати, поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно сорок хвилин. Незадовго до готовності пиріг дістати і змастити молоком або яйцем щоб утворилася рум'яна кірочка. В начинку за бажанням можна додати свіжу зелень кропу або петрушки.
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, пиріг
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Яловичина з брюссельською капустою
Смугастий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: