Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясний пиріг?
![]() Необхідні продукти 500 грам листкового дріжджового тіста 500 грам м'ясного (або курячого) фаршу Два болгарських перцю різних кольорів 150 грам сиру 150 грам сметани Дві столові ложки вегеты, приправи, сіль за смаком Приготування Перець нарізати великими шматочками, змішати з фаршем, додати приправи, вегету. Сир натерти на тертці, змішати зі сметаною. Форму для запікання викласти фольгою. На дно покласти половину тіста, зробити невисокі бортики. Викласти рівним шаром фарш, на нього - сметану з сиром, зверху закрити другою половиною тіста. Краї защипати, поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно сорок хвилин. Незадовго до готовності пиріг дістати і змастити молоком або яйцем щоб утворилася рум'яна кірочка. В начинку за бажанням можна додати свіжу зелень кропу або петрушки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |