Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати локшину з грибним соусом?
Смачно, ситно, швидко і просто - це страва відповідає всім перерахованим вимогам. А що ще потрібно для зайнятої господині? Якщо немає часу довго стояти біля плити, візьміть рецепт на замітку - його можна змінювати і підлаштовувати під свої смаки і під наявні продукти. Що знадобиться для приготування Упаковка широкої локшини (або інших макаронних виробів) 100 грам сала (бажано напівкопченої) 200 грам свіжих печериць 100 грам ковбаси або шинки 100 г плавленого сиру Одна цибулина 200 мл. молока Сіль, спеції - за смаком Рослинна олія для смаження (якщо потрібно) Приготування Сало наріжте невеликими шматочками, цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте сковороду, викладіть на неї шматочки сала і вытопите його до шкварок. Додайте нарізану цибулю, злегка обсмажте його з салом. Поки смажиться цибуля, гриби наріжте пластинами. Викладіть їх до сала з цибулею, тушкуйте на невеликому вогні до готовності грибів. Влийте молоко (вершки), додайте дрібно нарізану шинку, шматочки сиру, спеції. За смаком можна підсолити. Дайте соусу покипіти до розчинення сиру. Відваріть локшину як зазначено на упаковці. Викладіть локшину на тарілку, полийте соусом і відразу ж подавайте гарячим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |