Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати локшину з грибами і морквиною?
Швидкий і простий у приготуванні рецепт. Його особливість у тому, що не потрібно окремо варити локшину і тушкувати овочі, гриби. Все готується в одній каструлі. За бажанням можна додати томатний соус або свіжі помідори, зелень.
Що знадобиться для приготування

150 грам сухої локшини
Шість - вісім свіжих печериць
Одна цибулина
Одна морквина
Рослинна олія
Сіль, перець, спеції за смаком
Пучок свіжої зелені (за бажанням)

Приготування

Гриби нарізати великими пластинами або шматочками. Морквину натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями. У сотейник або каструлю з товстим дном налити масло, розігріти, злегка обсмажити цибулю, буквально пару хвилин, щоб він став прозорим, і додати до нього моркву. Обсмажувати все разом ще дві - три хвилини. Вогонь робимо середнім, щоб овочі не пригоріли. Покладіть гриби, тушкуйте ще кілька хвилин. Якщо додаєте свіжі помідори, то зніміть з них шкірку, м'якоть наріжте скибочками і теж додайте в каструльку. Коли всі обсмажиться, засипте локшину, влийте склянку окропу, посоліть і поперчіть, приправте спеціями. Варіть до готовності локшини, періодично перемішуйте.
Готову локшину можна посипати зеленню і подавати до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, локшину
Як зробити вареники з полуницею та сиром?
Як приготувати пісні вівсяні булочки?
Як приготувати пиріг з плавленим сирком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: