Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листкові сирні палички?
Сирні палички можна робити з сиром сулугуні, солоною бринзою або навіть плавленим сиром. Варіанти посипання вибирайте по смаку - це можуть бути будь-які спеції або велика сіль. Що знадобиться для приготування 200 грам сиру або бринзи 100 грам сиру 50 грам вершкового масла або маргарину 300 грам борошна 50 грам сметани або йогурту (жирного кефіру) Чайна ложка розпушувача Приготування Сир або бринзу залити окропом, щоб вода повністю покрила. Коли сир стане м'яким і тягучим, воду злити, а сир змішати з сиром і йогуртом. Збити все міксером в однорідну масу. Поступово додавати борошно, змішане з маслом і розпушувачем (розтерти руками до стану крихти). Вимісити тісто, зібрати його в м'який шар. Деко застелити папером для випічки. Тісто розкачати в пласт товщиною близько сантиметра. Можна відразу постелити пергамент на стіл і на ньому розкачати тісто. Розрізати тісто на смужки гострим ножем, посипати печиво солодкою паприкою або крупною сіллю, кмином (або іншими приправами, які любите) і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до золотистого кольору. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |