Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лимонне печиво на яєчних жовтках?
Якщо після приготування безе або іншої випічки у вас залишилися яєчні жовтки, цей рецепт допоможе знайти їм застосування. Що знадобиться для приготування Вісім яєчних жовтків 170 грамів маргарину або вершкового масла 220 грам борошна 150 грам цукрової пудри Столова ложка лимонної цедри Приготування М'яке масло або маргарин (кімнатної температури) збиваємо з цукровою пудрою до отримання однорідної пишної маси. Робимо швидкість міксера менше, і, не припиняючи збивати, додаємо по одному яєчні жовтки. Даємо масляно-яєчної маси трохи постояти, за цей час з одного невеликого лимона зрізаємо тонким шаром цедру. Намагайтеся білу частину не захоплювати (вона гірчить). Додаємо цедру, перемішуємо. Борошно просіваємо, вимішуємо однорідне тісто. Столовою ложкою або за допомогою кондитерського мішечка із звичайною насадкою з тонким носиком відсаджуємо печиво на деко (його застелити пергаментом). Залишаємо відстань 4-5 см, при випічці печиво трохи розповзеться в сторони. випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |