Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку з овочами?
Рецепт можна змінювати в залежності від сезону. Взимку задовольнятися стандартним набором овочів - картопля, капуста, цибуля, морква. Ну а влітку - додайте будь-які овочі, які подобаються - стручкову квасолю, помідори, баклажани, кабачки, болгарський перець.
Що знадобиться для приготування

Одна курка
Три цибулини
Три морквини
Два болгарських перцю
Десять картоплин
Половинка середнього качана капусти
Сіль і перець за смаком
Дві столові ложки сметани
Дві столові ложки томатного соусу (або кетчуп, свіжі помідори)

Приготування

Обсмажувати нічого не потрібно!
Ріжемо курку великими шматками, кладемо на дно казана. Нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями, моркву - брусочками, соломкою. Картоплю чистимо, ріжемо великими шматками. Перець ріжемо соломкою, шаткуємо капусту.
Викладаємо на курку шарами - цибуля, морква, перець, картопля, капуста. Кожен шар підсолюємо, перчимо, посипаємо спеціями.
Сметану змішуємо з томатною пастою або кетчупом, заливаємо невеликою кількістю води. Заливаємо овочі з куркою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні близько трьох годин.
За цим рецептом можна готувати овочі зі свининою або з яловичиною.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, овочі
Як приготувати «Швидкий сніданок для чоловіка»
Курка в гірчичному маринаді (рецепт)
Як готується закусочний "Наполеон" з картопляно-грибний кремом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: