Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з квасолею?
У цій страві є все - і білки, і вуглеводи, і клітковина, воно не дуже калорійне і при цьому дуже смачне і поживне. Все збалансовано, як і потрібно для здорового харчування. Ось рецепт: Необхідні продукти Невелика курочка 30 грам сала з м'ясним прошарком Три великих цибулини Чорний мелений перець і сіль за смаком Баночка консервованої білої квасолі Пучок свіжого шпинату Розмарин за смаком (свіжий або сушений) Банка помідорів у власному соку або свіжі помідори Приготування Курку розрізати на порційні шматки, обваляти в суміші солі і перцю. Сало витопити в сковорідці, шкварки дістати шумівкою і в вытопившемся жирі обсмажити шматочки курки до рум'яної скоринки. Обсмажені шматочки прибрати, а в сковорідку покласти дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Посолити цибулю і томити на слабкому вогні, поки він не стане коричневого кольору. Тоді покласти шкварки, нарізаний шпинат, розмарин, квасоля (її промити під проточною водою), нарізані шматочками помідори. Прогріти і зняти з вогню. Покласти шматочки курки і все поставити в духовку. готувати під кришкою півгодини, потім зняти кришку і запікати ще хвилин 10 - 15. Якщо дбаєте про меншу калорійність і жирності страви, то перед тим як розкладати курку по тарілках, зніміть підсмажену шкірку з курячих шматочків. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |