Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку з квасолею?
У цій страві є все - і білки, і вуглеводи, і клітковина, воно не дуже калорійне і при цьому дуже смачне і поживне. Все збалансовано, як і потрібно для здорового харчування. Ось рецепт:
Необхідні продукти

Невелика курочка
30 грам сала з м'ясним прошарком
Три великих цибулини
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Баночка консервованої білої квасолі
Пучок свіжого шпинату
Розмарин за смаком (свіжий або сушений)
Банка помідорів у власному соку або свіжі помідори

Приготування

Курку розрізати на порційні шматки, обваляти в суміші солі і перцю. Сало витопити в сковорідці, шкварки дістати шумівкою і в вытопившемся жирі обсмажити шматочки курки до рум'яної скоринки. Обсмажені шматочки прибрати, а в сковорідку покласти дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Посолити цибулю і томити на слабкому вогні, поки він не стане коричневого кольору. Тоді покласти шкварки, нарізаний шпинат, розмарин, квасоля (її промити під проточною водою), нарізані шматочками помідори. Прогріти і зняти з вогню. Покласти шматочки курки і все поставити в духовку. готувати під кришкою півгодини, потім зняти кришку і запікати ще хвилин 10 - 15. Якщо дбаєте про меншу калорійність і жирності страви, то перед тим як розкладати курку по тарілках, зніміть підсмажену шкірку з курячих шматочків.
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, Все
Печиво на пиві
Сливовий пиріг-перевертиш
Салат з креветками і сирним омлетом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: