Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку у власному соку?
Готувати курку за цим рецептом можна на плиті або в мікрохвильовій печі. Якщо немає бажання робити окремо гарнір, то на дно каструлі покладете скибочки картоплі - приготується відразу і м'ясо і гарнір до нього.
Необхідні продукти
Курка вагою близько кілограма
Спеції і приправи для курки (можна замінити улюбленими травами)
Три - чотири головки цибулі (за бажанням)
Сіль і чорний мелений перець
Трохи рослинного масла
Приготування

Курку миємо, обсушуємо й нарізаємо на порційні шматки. На дно каструлі в якій будемо готувати курку наливаємо трохи рослинної олії, викладаємо шматки курки. Цибулю ріжемо півкільцями, додаємо до м'яса. Посипаємо курку приправами, спеціями, солимо і все добре перемішуємо. Залишаємо на півгодини - годину, щоб м'ясо промокло. Накриваємо кришкою і ставимо в микроволоновку (режим «мікрохвилі з вентилятором») на півгодини.
Якщо готуєте на газовій плиті, то поставте каструлю на розсікач і зробіть невеликий вогонь. Курка буде готова через сорок - п'ятдесят хвилин.
При додаванні картоплі (його не забудьте підсолити) час приготування трохи збільшується.
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, каструлі
Як готуються млинці з кропом?
Як самостійно приготувати арахісову пасту?
Курка в гірчичному маринаді (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: