Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку у власному соку?
Готувати курку за цим рецептом можна на плиті або в мікрохвильовій печі. Якщо немає бажання робити окремо гарнір, то на дно каструлі покладете скибочки картоплі - приготується відразу і м'ясо і гарнір до нього. Необхідні продукти Курка вагою близько кілограма Спеції і приправи для курки (можна замінити улюбленими травами) Три - чотири головки цибулі (за бажанням) Сіль і чорний мелений перець Трохи рослинного масла Приготування Курку миємо, обсушуємо й нарізаємо на порційні шматки. На дно каструлі в якій будемо готувати курку наливаємо трохи рослинної олії, викладаємо шматки курки. Цибулю ріжемо півкільцями, додаємо до м'яса. Посипаємо курку приправами, спеціями, солимо і все добре перемішуємо. Залишаємо на півгодини - годину, щоб м'ясо промокло. Накриваємо кришкою і ставимо в микроволоновку (режим «мікрохвилі з вентилятором») на півгодини. Якщо готуєте на газовій плиті, то поставте каструлю на розсікач і зробіть невеликий вогонь. Курка буде готова через сорок - п'ятдесят хвилин. При додаванні картоплі (його не забудьте підсолити) час приготування трохи збільшується. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |