Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курку під винно - грибним соусом?
У приготуванні курячого філе саме головне не перетримати м'ясо на вогні, тоді воно залишиться ніжним і соковитим.
Що знадобиться для приготування

Чотири курячих філе (приблизно 250 грам кожна)
Одна цибулина
300 грам свіжих печериць
30 грам вершкового масла
50 мл вершків (жирність вище 20%)
100мл. білого вина (портвейн)
Столова ложка з гіркою борошна
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Філе миємо, обсушуємо і розрізаємо кожне вздовж на дві частини. Посипаємо сіллю і перцем, обвалюють у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії по три хвилини з кожного боку. Повинна вийти рум'яна кірочка. Перекладаємо на підігріту тарілку, накриваємо, щоб філе залишалося теплим.
Гриби ріжемо пластинами, цибулю - дрібними кубиками. Викладаємо цибулю і гриби в ту ж сковороду, в якій смажилося куряче філе. Трохи обсмажуємо і вливаємо 50 мл води. Готуємо до м'якості грибів, близько п'яти хвилин. Додаємо вино і вершки, доводимо до кипіння і на самому повільному вогні тушкуємо п'ять хвилин, поки соус трохи не загусне. Додаємо масло, знімаємо з вогню. Викладаємо на тарілку філе, гарнір, поливаємо соусом і подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, вогні
Як приготувати м'ясо по-французьки
Як приготувати млинці в пляшці?
Як спекти оксамитові млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: