Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку під винно - грибним соусом?
У приготуванні курячого філе саме головне не перетримати м'ясо на вогні, тоді воно залишиться ніжним і соковитим. Що знадобиться для приготування Чотири курячих філе (приблизно 250 грам кожна) Одна цибулина 300 грам свіжих печериць 30 грам вершкового масла 50 мл вершків (жирність вище 20%) 100мл. білого вина (портвейн) Столова ложка з гіркою борошна Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Філе миємо, обсушуємо і розрізаємо кожне вздовж на дві частини. Посипаємо сіллю і перцем, обвалюють у борошні й обсмажуємо на розігрітій олії по три хвилини з кожного боку. Повинна вийти рум'яна кірочка. Перекладаємо на підігріту тарілку, накриваємо, щоб філе залишалося теплим. Гриби ріжемо пластинами, цибулю - дрібними кубиками. Викладаємо цибулю і гриби в ту ж сковороду, в якій смажилося куряче філе. Трохи обсмажуємо і вливаємо 50 мл води. Готуємо до м'якості грибів, близько п'яти хвилин. Додаємо вино і вершки, доводимо до кипіння і на самому повільному вогні тушкуємо п'ять хвилин, поки соус трохи не загусне. Додаємо масло, знімаємо з вогню. Викладаємо на тарілку філе, гарнір, поливаємо соусом і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |