Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячу яссу з кус-кусом?
Страва сенегальської кухні. Готується з цілком доступних продуктів. Продукти для ясси: одна велика курочка; маринад: шість репчатых луковок; вісім стіл. ложок лимонного соку; вісім стіл. ложок оцту; п'ять стіл. л. ростить. масла; чотири зубчики часничку; один лавровий листок; стіл. ложка соєвого соусу; стіл. ложечка гірчиці; три баклажана; один перчик чилі; три морквини; кайенский перець, сіль, чорний перець олія для смаження; чотириста грамів кус-куса; сіль і вода; Нарізаємо курочку порційними шматочками. Робимо маринад з лука, лимонного соку, гірчиці, масла, оцту, спецій. Тримаємо в цьому маринаді курочку цілу ніч. Дістаємо шматочки курки з маринаду, підрум'янюємо їх на олії. Цибулька дістаємо з маринаду трохи обсмажуємо на олії, кладемо назад в маринад, туди ж додаємо крупнонарезанные овочі і тушкуємо на маленькому вогні. Кладемо в соус курочку і тушкуємо до готовності. Додаємо в кус-кус трохи гарячої водички, грудочки розминаємо виделкою і залишаємо кус-кус для набухання. Кладемо кус-кус в друшляк, закріплюємо над каструлею з куркою і готуємо на пару півгодини. Викладаємо кус-кус на велике блюдо, додаємо масло, перемешиваем.Сверху кладемо курку з овочами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |