Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячу яссу з кус-кусом?
Страва сенегальської кухні. Готується з цілком доступних продуктів.
Продукти для ясси:
одна велика курочка;
маринад:
шість репчатых луковок;
вісім стіл. ложок лимонного соку;
вісім стіл. ложок оцту;
п'ять стіл. л. ростить. масла;
чотири зубчики часничку;
один лавровий листок;
стіл. ложка соєвого соусу;
стіл. ложечка гірчиці;
три баклажана;
один перчик чилі;
три морквини;
кайенский перець, сіль, чорний перець
олія для смаження;
чотириста грамів кус-куса;
сіль і вода;

Нарізаємо курочку порційними шматочками. Робимо маринад з лука, лимонного соку, гірчиці, масла, оцту, спецій. Тримаємо в цьому маринаді курочку цілу ніч.

Дістаємо шматочки курки з маринаду, підрум'янюємо їх на олії. Цибулька дістаємо з маринаду трохи обсмажуємо на олії, кладемо назад в маринад, туди ж додаємо крупнонарезанные овочі і тушкуємо на маленькому вогні. Кладемо в соус курочку і тушкуємо до готовності.
Додаємо в кус-кус трохи гарячої водички, грудочки розминаємо виделкою і залишаємо кус-кус для набухання.
Кладемо кус-кус в друшляк, закріплюємо над каструлею з куркою і готуємо на пару півгодини.
Викладаємо кус-кус на велике блюдо, додаємо масло, перемешиваем.Сверху кладемо курку з овочами.
Категория: Рецепти |
| Теги: Стіл, кладемо
Курячий суп з селерою і помідорами
Як смачно приготувати курячу грудку?
Смачні страви з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: