Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі тефтелі в томатному соусі?
Рецепт повсякденний, досить простий – тюфтельки робляться тільки з курячого м'яса без додавання овочів або грибів. Що, втім, анітрохи не впливає на смак – тюфтельки виходять ніжними, поживними і красивими.
Що знадобиться для приготування

700 грам курячого фаршу
Дві скибочки білого хліба (якщо батон – то чотири)
Одне яйце
Чверть склянки тертого сиру
70 мл молока
800 грам помідорів у власному соку
Половина чайної ложки сухого орегано
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Хліб розмочуємо в молоці, не віджимаємо. Кладемо в простору миску фарш, додаємо розмочений хліб разом з молоком. Вбиваємо яйце, додаємо тертий сир, спеції, солимо за смаком. Як слід перемішуємо і знімаємо фарш хвилин на 15-20 в холодильник щоб всі інгредієнти краще з'єдналися.
З охолодженого фаршу робимо тефтелі (невеликі, розміром з мандарин), обсмажуємо в сотейнику в невеликій кількості рослинної олії до рум'яного кольору.
Додаємо в сотейник розім'яті томати разом з соком, перемішуємо, даємо закипіти і на невеликому вогні під кришкою тушкуємо 20 хвилин. Подаємо тефтелі з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тефтелі
Як зробити салат з копченою куркою?
Як готується салат з куркою і яєчними млинцями?
Як готується бефстроганов?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: