Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі тефтелі в томатному соусі?
Рецепт повсякденний, досить простий – тюфтельки робляться тільки з курячого м'яса без додавання овочів або грибів. Що, втім, анітрохи не впливає на смак – тюфтельки виходять ніжними, поживними і красивими. Що знадобиться для приготування 700 грам курячого фаршу Дві скибочки білого хліба (якщо батон – то чотири) Одне яйце Чверть склянки тертого сиру 70 мл молока 800 грам помідорів у власному соку Половина чайної ложки сухого орегано Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Хліб розмочуємо в молоці, не віджимаємо. Кладемо в простору миску фарш, додаємо розмочений хліб разом з молоком. Вбиваємо яйце, додаємо тертий сир, спеції, солимо за смаком. Як слід перемішуємо і знімаємо фарш хвилин на 15-20 в холодильник щоб всі інгредієнти краще з'єдналися. З охолодженого фаршу робимо тефтелі (невеликі, розміром з мандарин), обсмажуємо в сотейнику в невеликій кількості рослинної олії до рум'яного кольору. Додаємо в сотейник розім'яті томати разом з соком, перемішуємо, даємо закипіти і на невеликому вогні під кришкою тушкуємо 20 хвилин. Подаємо тефтелі з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |