Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі шашлички в маринаді з йогурту?
За рахунок додавання великої кількості паприки маринад має злегка солодкуватий смак. Це на любителя, ви можете підкоригувати кількість приправ по своєму смаку.
Необхідні продукти
500 грам курячого філе (грудки)
Склянка натурального йогурту або жирного кефіру
Три - чотири зубчики часнику
Дві чайних ложки паприки
Дві столові ложки соєвого соусу
Столова ложка лимонного соку
Дві столові ложки кетчупу або томатного соусу
Дві столові ложки оливкової (рослинного) масла
Половина чайної ложки червоного гострого перцю
Сіль за смаком
Приготування

Готуємо маринад. Змішати лимонний сік з кетчупом, маслом, спеціями та сіллю, вливаємо йогурт. Часник пропускаємо через землянку, додаємо в маринад. Куряче м'ясо ріжемо невеликими шматочками, викладаємо в маринад, перемішуємо так, щоб маринад покривав кожен шматочок. Накриваємо посуд кришкою і залишаємо на кілька годин (краще на ніч, м'ясо ніжніше).
М'ясо щільно нанизуємо на шампури, поміщаємо в духовку, готуємо в режимі гриль. У процесі приготування м'ясо бажано один раз перевернути, щоб рівномірно просмажене і утворилася рум'яна кірочка. Час приготування залежить від духовки, орієнтовно - двадцять хвилин. Не забувайте що курка готується швидко і не передержите шашлички, інакше м'ясо вийде сухуватим.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, маринад
Варення з апельсинових скоринок - як готувати?
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Як готуються ароматні кекси до чаю?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: