Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі бризол?
Бризол можна зробити зі звичайними омлетными млинцями або додати шпинат. Вибирайте які вам більше подобаються. Для простих омлетных млинчиків Три яйця Три чайних ложки молока Сіль і перець за смаком Якщо зі шпинатом, до додайте ще три столові ложки подрібненого шпинату Для бризолей 500 грам курячого фаршу 100 грам сиру Шість столових ложок майонезу Сіль за смаком Приправи для курки Невеликий пучок зелені Приготування одне яйце Збиваємо з ложкою молока, додаємо сіль, перець за смаком (і шпинат якщо шпинатні млинці). На сковорідці розігріваємо трохи олії, виливаємо омлетну суміш, обсмажуємо млинець з двох сторін. Так готуємо три млинчика. У курячий фарш додаємо сіль і спеції, вимішуємо. Вливаємо трохи водички, фарш має вийти злегка рідкуватий консистенції щоб його можна було розмазати по блинчику. Дрібно ріжемо зелень і змішати з майонезом. На омлетный млинець (вони повинні бути тоненькими) намазуємо курячий фарш, зверху покриваємо майонезом із зеленню, згортаємо рулетом. Викладаємо на деко, змащуємо верх майонезом або сметаною, посипаємо тертим сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо півгодини до готовності. Подаємо з картоплею або з розсипчастим рисом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |