Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі бризол?
Бризол можна зробити зі звичайними омлетными млинцями або додати шпинат. Вибирайте які вам більше подобаються.
Для простих омлетных млинчиків
Три яйця
Три чайних ложки молока
Сіль і перець за смаком
Якщо зі шпинатом, до додайте ще три столові ложки подрібненого шпинату

Для бризолей

500 грам курячого фаршу
100 грам сиру
Шість столових ложок майонезу
Сіль за смаком
Приправи для курки
Невеликий пучок зелені

Приготування

одне яйце Збиваємо з ложкою молока, додаємо сіль, перець за смаком (і шпинат якщо шпинатні млинці). На сковорідці розігріваємо трохи олії, виливаємо омлетну суміш, обсмажуємо млинець з двох сторін. Так готуємо три млинчика.
У курячий фарш додаємо сіль і спеції, вимішуємо. Вливаємо трохи водички, фарш має вийти злегка рідкуватий консистенції щоб його можна було розмазати по блинчику.
Дрібно ріжемо зелень і змішати з майонезом.
На омлетный млинець (вони повинні бути тоненькими) намазуємо курячий фарш, зверху покриваємо майонезом із зеленню, згортаємо рулетом. Викладаємо на деко, змащуємо верх майонезом або сметаною, посипаємо тертим сиром.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, запікаємо півгодини до готовності. Подаємо з картоплею або з розсипчастим рисом.
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, фарш
Як приготувати соковиті котлети з кабачком?
Печені яблука
Сирки в шоколадній глазурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: