Кажуть, що за таким рецептом в Техасі печуть пиріг з начинкою з яловичини. Список продуктів для начинки: шістсот грамів яловичини, три порубаних зубчики часничку, мелений перчик чилі, парочка цибулин (дрібно рубаємо), одна чайн. ложка орегано, одна чайн. ложка паприки, дві чайн. ложки масла рослинного, чотириста шістдесят грамів помідорів (без шкірки, консервованих), чотириста шістдесят грамів консервованих бобів. Список продуктів для тіста: одна рубана цибулина, п'ятдесят грамів вершкового масла, чверть склянки води або молока, склянка сметани, двісті двадцять п'ять грамів консервованої кукурудзи, одна чайн. ложка пекарського порошку, сіль, склянка тертого Чеддера, склянка кукурудзяного борошна, одне яйце.
Процес приготування:
На олії обсмажуємо до прозорості цибулька, додаємо часник, потім фарш, приправляємо спеціями. Смажимо фарш до коричневого кольору, додаємо томати і боби. Коли начинка закипить, знімаємо її з вогню.
Розігріваємо духовку до 180 гр.В сотейнику розтоплюємо злив. масло, смажимо цибулю до прозорості і прибираємо. Кукурудзу подрібнюємо в процесорі. Кладемо в сотейник кукурудзу, яйце, сметану і наливаємо молоко.Смешиваем борошно, сир і пекарський порошок і додаємо до інших компонентів тіста. Вимішуємо тісто. Форму змащуємо маслом, кладемо в неї начинку, зверху викладаємо тісто. Посипаємо пиріг паприкою і печемо 40 хвилин.
|