Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крамбл з малиною і сливами?
У сезон свіжих ягід крамбл можна робити в самих різних варіантах. Для начинки підійдуть практично будь-які ягоди і фрукти, головне - щоб за смаком вони поєднувалися між собою. Дуже смачним виходить крамбл і з одного виду ягід або фруктів - з яблуками, наприклад, або з грушами. Що знадобиться для приготування П'ять великих злив Стакан малини 120 грам борошна 100 грам цукру Чайна ложка кукурудзяного крохмалю Половина чайної ложки кориці 50 грам горіхів (які є) 150 грам вершкового масла 100 грам вівсяних пластівців Приготування Масло нехай лежить в холодильнику - воно нам знадобиться добре охолодженим. Можна навіть на деякий час прибрати його в морозилку. Сливи очищаємо від шкірки, ріжемо шматочками. Бажано брати сливи трохи недозрілі, з щільною м'якоттю і не дуже соковиті. Інакше вони можуть дати багато соку - в принципі, це непогано, але тільки якщо крамбл готується в порційних формочках. З великої форми діставати соковитий крамбл буде проблематично. Крохмаль розведіть в невеликій кількості води. Змішуємо зі сливами. На дно форми змащуємо її маслом) викладаємо сливи з крохмалем, зверху засипаємо малиною. В окремому посуді змішуємо мелені горіхи, борошно, цукор, вівсяні пластівці, корицю. Додаємо нарізане шматочками масло і рубаємо ножем до отримання крихти. Рівномірно засипаємо крихтою фрукти, злегка притискаючи її долонею. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 40-45 хвилин. Подавати крамбл можна і гарячим, і теплим, і холодним. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |