Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати крамбль з динею?
Крамбль - таке блюдо, яке терпить будь-які імпровізації. Додайте кокосову стружку або готуйте без неї, цукор замінити медом, зробіть крамбль з горішками і без них - в будь-якому варіанті буде дуже смачно.
Що знадобиться для приготування (на три порції)
300 грам дині (очищеної від шкірки і насіння)
100 мл. молока
Одне яйце
Цукор або мед за смаком

Для посипання

30 грам борошна
20 грам кокосової стружки
25 грам вершкового масла
Щіпка солі
Приготування

Щоб крамбль вийшов смачним, диня повинна бути стиглої і соковитою. Якщо у дині трав'янистий присмак, тоді доведеться додати ванільний цукор і щіпку мускатного горіха, щоб підкоригувати смак і аромат.
Невеликі формочки, в яких буде готуватися крамбль, змастіть вершковим маслом (і денце, і стінки). Диню наріжте невеликими шматочками, розкладіть по формах. Яйце збийте з молоком, додайте цукор або мед і залийте шматочки дині.

Для посипання потрібно приготувати крихту. Охолоджене вершкове масло наріжте невеликими шматочками, змішайте з борошном, сіллю і кокосовою стружкою. Кінчиками пальців розітріть масу в крихту. Посипте шматочки дині крихтою, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте 15-20 хвилин (до готовності).
Категория: Рецепти |
| Теги: дині, крамбль
Лінива тортилья
Що робити, якщо м'ясо або курка подтухли
Як приготувати смачне апельсинове варення без шкірки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: