Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з вівсянки і макаронів?
Виявляється, з цих банальних і начебто несумісних в одному блюді продуктів можна приготувати смачні котлети. Рецепт згодиться і в піст, і коли немає ні достатку продуктів, ні вільного часу, котлети готуються швидко і просто.
Що знадобиться для приготування
200 - 300 грамів макаронних виробів (будь-яких)
200 - 300 грам вівсяних пластівців
П'ять середніх цибулин
Сіль і чорний мелений перець, спеції і приправи за смаком
Рослинна олія
Борошно або панірувальні сухарі
Приготування

Вівсянку заливаємо окропом (запарюємо), накриваємо і даємо набрякнути. Відварюємо макарони до готовності (не переварюємо, краще нехай будуть злегка недовареними), відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо охолонути. Потім макарони, вівсянку і цибулю (сирої) прокручуємо через м'ясорубку. Додаємо за смаком будь-які спеції, перчимо і підсолюємо. Формуємо руками невеликі котлети, обвалюємо в паніровці і смажимо в розігрітій олії до рум'яної скоринки. Вогонь потрібно зробити невеликим, котлет потрібно тільки підрум'янитися. Можна в паніровку теж додати спеції, тоді смак котлет вийде більш гострим, насиченим.
Щоб під час формування котлет фарш не лип до рук, періодично змочуйте їх під холодною водою.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, котлети
Салат з кальмарами і овочами
Як спекти шоколадно-ванільні кексики?
Салати з крабових паличок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: