Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з вівсянки і макаронів?
Виявляється, з цих банальних і начебто несумісних в одному блюді продуктів можна приготувати смачні котлети. Рецепт згодиться і в піст, і коли немає ні достатку продуктів, ні вільного часу, котлети готуються швидко і просто. Що знадобиться для приготування 200 - 300 грамів макаронних виробів (будь-яких) 200 - 300 грам вівсяних пластівців П'ять середніх цибулин Сіль і чорний мелений перець, спеції і приправи за смаком Рослинна олія Борошно або панірувальні сухарі Приготування Вівсянку заливаємо окропом (запарюємо), накриваємо і даємо набрякнути. Відварюємо макарони до готовності (не переварюємо, краще нехай будуть злегка недовареними), відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо охолонути. Потім макарони, вівсянку і цибулю (сирої) прокручуємо через м'ясорубку. Додаємо за смаком будь-які спеції, перчимо і підсолюємо. Формуємо руками невеликі котлети, обвалюємо в паніровці і смажимо в розігрітій олії до рум'яної скоринки. Вогонь потрібно зробити невеликим, котлет потрібно тільки підрум'янитися. Можна в паніровку теж додати спеції, тоді смак котлет вийде більш гострим, насиченим. Щоб під час формування котлет фарш не лип до рук, періодично змочуйте їх під холодною водою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |