Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати котлети з рисом і овочами?
Коли від приготування голубців або фаршированого перцю залишається начинка, додайте до неї трохи капусти і зробіть котлети. Дуже смачно!
Що знадобиться для приготування
500 грам фаршу
Стакан вареного рису
Половинка середнього качана капусти (можна і більше)
Цибулю
Морквина
Пучок свіжої зелені
Одне яйце
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія
Панірувальні сухарі для панірування котлет
Приготування

Цибулю дрібно нарізати, натерти моркву на тертці. Обсмажити овочі в олії, додати до них спеції і нашатковану капусту. Тушкувати під кришкою до готовності капусти. В кінці приготування додати дрібно нарізану зелень. Капусту остудити.
Фарш і рис змішати з капустою, додати яйце, посолити і поперчити, приправити улюбленими спеціями. Добре вимісити масу.
Мокрими руками сформувати невеликі котлетки, обваляти їх в паніровці і обсмажити з усіх боків у розігрітій олії. Дуже смачно з салатом зі свіжих овочів і з відварною або смаженою картоплею.
Щоб котлети були пахучіше, в паніровку можна додати спеції - трохи перчика, чебрець, базилік, орегано - що любите.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеції, Приготування
Салат з омлетом
Як приготувати апельсинові сирники?
Як приготувати холодний суп з щавлю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: