Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з рисом і овочами?
Коли від приготування голубців або фаршированого перцю залишається начинка, додайте до неї трохи капусти і зробіть котлети. Дуже смачно! Що знадобиться для приготування 500 грам фаршу Стакан вареного рису Половинка середнього качана капусти (можна і більше) Цибулю Морквина Пучок свіжої зелені Одне яйце Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Панірувальні сухарі для панірування котлет Приготування Цибулю дрібно нарізати, натерти моркву на тертці. Обсмажити овочі в олії, додати до них спеції і нашатковану капусту. Тушкувати під кришкою до готовності капусти. В кінці приготування додати дрібно нарізану зелень. Капусту остудити. Фарш і рис змішати з капустою, додати яйце, посолити і поперчити, приправити улюбленими спеціями. Добре вимісити масу. Мокрими руками сформувати невеликі котлетки, обваляти їх в паніровці і обсмажити з усіх боків у розігрітій олії. Дуже смачно з салатом зі свіжих овочів і з відварною або смаженою картоплею. Щоб котлети були пахучіше, в паніровку можна додати спеції - трохи перчика, чебрець, базилік, орегано - що любите. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |