Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати холодець м'ясо з бальзамічним оцтом?
Холодець з свинячих реберець і свинячих ніжок з бальзамічним оцтом.
Список продуктів: один кілограм свинячих реберець, дві розрубані на шматки свинячі ніжки, по одній столів. ложці цукру і солі, двісті мілілітрів білого винного оцту, п'ять столів. л. бальзамічного оцту, одна столів. ложка горошин чорного перцю, чотири ріпчасті цибулинки і два лаврові листки.

Процес приготування:
Ребра і ніжки заливаємо великим кол-вом води, нагріваємо до кипіння, виливаємо воду. Ребра, ніжки прополіскуємо в холодній воді і чистим.Заливаем 750 мл води, приправляємо оцтом, цукром і сіллю і варимо на середньому вогні, прибираючи пену.Кладем цибулини (неочищені), лаврове листя і перець і варимо при невеликому кипінні.
Через 2-3 години виймаємо ніжки і ребра, м'ясо відокремлюємо від кісток. Кістки, плівку і шкіру варимо далі в бульйоні, а м'ясо сохраняем.Через 2 години бульйончик фільтруємо і ставимо в холодне місце. М'ясо нарізаємо і розкладаємо в банки. З бульйону прибираємо жир, фільтруємо ще раз і приправляємо бальзамічним оцтом. Заливаємо охолодженим бульйоном м'ясо, закриваємо банки пластмасовими кришками і прибираємо в холодильник на 1 тиждень.
Категория: Рецепти |
| Теги: оцтом, м'ясо
Як готується салат Уолдорф?
Цибульні кільця до пива
Мафіни з яблуками і бананом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: