Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляну піцу з сиром?
Крім сиру в картопляну піцу додаються ароматні трави - майоран і розмарин. Це рецепт італійської кухні, і звичайно ж випічка повинна бути не тільки смачною, але і дуже ароматною. Що знадобиться для приготування 350 грам борошна Одна велика картоплина 200 грам сиру Половина чайної ложки цукру Сіль за смаком 10 грам свіжих дріжджів Половина склянки води Дві гілочки майорану Гілочка розмарину Три столових ложки рослинного масла Приготування Дріжджі розтерти з цукром, влити півсклянки теплої води, розмішати. Відварити картоплю в мундирі, зняти шкірку, м'якоть розім'яти в пюре. Просіяти борошно в миску, влити туди ж дріжджі, покласти сіль і влити олію. Додати розім'яту картоплю і замісити м'яке, еластичне тісто. Якщо потрібно, додайте борошна, тісто має бути м'яким, але не прилипати до рук. Додайте спеції, вимісити ще раз і залиште на годину для підйому. Готове тісто розділіть на дві частини. Одну частину злегка розкачайте і викладіть в змащену маслом форму, розподілити по денця і бортикам. Сир нарізати тонкими шматочками, розкласти на тесті. Накрити другою розкатаної половиною тіста. Краї защипати, зробити пальцями на поверхні поглиблення. Полити олією, посипати травами і крупною сіллю. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 35 - 40 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |