Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляний салат з селерою?
Картопляні салати готуються дуже просто - відвареної або обсмажену картоплю змішується з різними добавками і заправляється соусом. Таке блюдо можна подати і як гарнір до м'яса або риби, птиці. Смачно і корисно.
Що знадобиться для приготування
500 грам сирої картоплі
Три - чотири стебла селери
Кілька пір'їнок зеленої цибулі
Столова ложка білого сухого вина або винного, яблучного оцту (білого)
Столова ложка зернистої гірчиці
Дві столові ложки оливкової олії
Сіль за смаком
Приготування

Картоплю нарізаємо кубиками по півтора сантиметра. Кидаємо в киплячу підсолену воду, відварюємо до готовності. Картопля має варитися при слабкому кипінні, щоб не переварити його, інакше в салаті він перетвориться в пюре. Відкидаємо готову картоплю на друшляк і даємо стекти воді.
Селеру нарізаємо тонкими кружечками (скибочками). Цибулю дрібно ріжемо. Змішуємо з картоплею.
Готуємо заправку. Оцет або вино, гірчицю і масло змішуємо в глибокому посуді, збиваємо виделкою, щоб суміш трохи загусла.
викладаємо В салатник гарячий картопля з зеленню і селерою, поливаємо заправкою. Перемішуємо щоб весь картопля був покритий соусом і відразу подаємо до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, картопля
Рибні палички
Як смачно запекти курку з лимоном?
Як приготувати хот-доги з фаршем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: