Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний салат з редискою?
Смачний, легкий і в той же час ситний салат. Замість калорійного майонезу для заправки використовується натуральний йогурт, в який додана зелень і часник. Необхідні продукти Кілограм картоплі Один салатний огірок (довгий, або кілька штук звичайних огірків) Пучок зеленої цибулі або будь-зелені Два - три зубчики часнику Редис 50 грам бринзи або зернистого сиру (сухого) 150 мл натурального йогурту (або 100 мл йогурту і дві - три ложки майонезу) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Відварити картоплю в мундирі, остудити, очистити і нарізати тонкими пластинками (товщиною в сантиметр). Огірок нарізати кубиками або брусочками. Бринзу розкришити і змішати ці три інгредієнти. Посолити і поперчити за смаком. Часник видавити через прес, змішати з йогуртом. Дрібно порубати зелень, додати в заправку. Заправити салат і акуратно перемішати, щоб не разломались скибочки картоплі. Редиску нарізати довільно, обсипати салат зверху і додати подрібненої зелені. Салат готовий, настоюватися йому не потрібно. Щоб салат вийшов більш насиченого смаку, змішуйте різні види зелені - зелену цибулю, петрушку, кріп, кінзу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |