Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляний салат з редискою?
Смачний, легкий і в той же час ситний салат. Замість калорійного майонезу для заправки використовується натуральний йогурт, в який додана зелень і часник.
Необхідні продукти
Кілограм картоплі
Один салатний огірок (довгий, або кілька штук звичайних огірків)
Пучок зеленої цибулі або будь-зелені
Два - три зубчики часнику
Редис
50 грам бринзи або зернистого сиру (сухого)
150 мл натурального йогурту (або 100 мл йогурту і дві - три ложки майонезу)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Відварити картоплю в мундирі, остудити, очистити і нарізати тонкими пластинками (товщиною в сантиметр). Огірок нарізати кубиками або брусочками. Бринзу розкришити і змішати ці три інгредієнти. Посолити і поперчити за смаком.
Часник видавити через прес, змішати з йогуртом. Дрібно порубати зелень, додати в заправку. Заправити салат і акуратно перемішати, щоб не разломались скибочки картоплі. Редиску нарізати довільно, обсипати салат зверху і додати подрібненої зелені. Салат готовий, настоюватися йому не потрібно.
Щоб салат вийшов більш насиченого смаку, змішуйте різні види зелені - зелену цибулю, петрушку, кріп, кінзу.
Категория: Рецепти |
| Теги: Зелені, салат
Салат з помідорів з квасолею
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Як приготувати корисний, легкий і смачний сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: