Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний гуляш?
Готувати гуляш можна і без м'яса. Якщо є шинка - добре, додавайте, а ні - зробити просто овочеве блюдо. Обсмажувати овочі чи ні - на вибір, це справа смаку. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі П'ять - шість штук болгарського перцю 250 грам помідорів Дві цибулини Дві - три зубчики часнику 50 грам шинки (ковбаси) М'ясний або овочевий бульйон (або вода) Рослинна олія Зелень петрушки і кропу Сіль і спеції за смаком Три - чотири столові ложки сметани Приготування Для дієтичного харчування овочі обсмажувати не потрібно. Можна спасерувати цибулю до прозорого стану, до нього відразу покласти нарізану кубиками картоплю і прогріти в маслі. Посолити і поперчити, приправити спеціями. Потім додати нерезаный смужками болгарський перець, потримати на вогні дві - три хвилини, влити пів-літра бульйону або окропу. Накрити кришкою, тушкувати хвилин десять. Покласти нарізані кубиками помідори, подрібнений часник, шинку або ковбасу і все разом тушкувати до готовності картоплі. Перед подачею до столу посипати гуляш дрібно нарізаною зеленню. Розкласти по тарілках, подавати зі сметаною. Якщо любите підсмажені овочі, то до смаженій цибулі додайте перець, часник, помідори, шинку і коли овочі досить обсмажаться покладіть картоплю. Через пару хвилин залийте бульйоном (водою) і тушкуйте до готовності. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |