Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляні котлети з начинкою з печериць?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам картоплі Третину склянки борошна 100 грам подрібнених волоських горіхів Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Для начинки Пучок шпинату (або іншої зелені) Одна цибулина П'ять - шість великих печериць (якщо зелень не додаєте - грибів більше) Сіль і чорний перець за смаком Приготування Картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, розминаємо в пюре. За смаком додаємо сіль і мелений перець, спеції. Додаємо борошно і вимішуємо однорідне тісто. Для начинки гриби дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо дрібними шматочками, обсмажуємо в олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо гриби і обсмажуємо до готовності. Готові гриби додаємо зелень, за смаком солимо і перчимо, під кришкою готуємо п'ять хвилин. З картопляного тіста робимо колобки, розминаємо в коржики. У середину кладемо начинку, формуємо котлети і обережно обвалюємо в подрібнених горіхах. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо котлети і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Подаємо зі сметаною або грибним соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |