Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляні котлети з начинкою з печериць?
Оригінальний рецепт ніжних котлеток з картоплі з грибною начинкою в горіховій паніровці. В начинку можна додати шпинат або будь-яку іншу зелень і цибулю.
Що знадобиться для приготування
500 грам картоплі
Третину склянки борошна
100 грам подрібнених волоських горіхів
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія

Для начинки

Пучок шпинату (або іншої зелені)
Одна цибулина
П'ять - шість великих печериць (якщо зелень не додаєте - грибів більше)
Сіль і чорний перець за смаком
Приготування

Картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, розминаємо в пюре. За смаком додаємо сіль і мелений перець, спеції. Додаємо борошно і вимішуємо однорідне тісто.
Для начинки гриби дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо дрібними шматочками, обсмажуємо в олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо гриби і обсмажуємо до готовності. Готові гриби додаємо зелень, за смаком солимо і перчимо, під кришкою готуємо п'ять хвилин.

З картопляного тіста робимо колобки, розминаємо в коржики. У середину кладемо начинку, формуємо котлети і обережно обвалюємо в подрібнених горіхах.
Деко застеляємо папером для випічки викладаємо котлети і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин. Подаємо зі сметаною або грибним соусом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Зелень, котлети
Як готується смачний салат з буряком і яйцем?
Як готується салат "Морква по-французьки"?
Салати на святковий стіл: легкі і швидкі салати на свята
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: