Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляні часточки з часником?
Гостренькі і ароматні картопляні часточки смачні самі по собі, і з різними соусами, а крім того можуть бути і непоганий «чоловічий» закускою, наприклад - до пива. Обов'язково спробуйте!
Для приготування знадобиться
800 грам картоплі
500 мл будь-якого бульйону або води
Кілька зубчиків часнику
Три - чотири столові ложки рослинної олії
Невеликий пучок (п'ять - шість гілочок) свіжого чебрецю
Сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції - за смаком
Приготування

Для приготування картоплі з цього рецептом краще вибирати сорти з невеликим вмістом крохмалю, тоді картоплю краще збереже форму при варінні і готове блюдо вийде більш апетитним. Якщо немає свіжого чебрецю, то можна додати сушений, але не додавати його в бульйон, а разом з іншими спеціями посипати їм варену картоплю.

Розрізаємо кожну картоплину на вісім часточок. Складаємо в каструлю, заливаємо киплячим бульйоном або водою, додаємо гілочки чебрецю, сіль за смаком і варимо при тихому кипінні до м'якості картоплі (хвилин 10 - 15). Картопля дістаємо шумівкою, даємо йому охолонути і обсохнути. Змішуємо спеції з перцем, часник пропускаємо через прес.
На деко або сковорідку наливаємо олію, розігріваємо в духовці, викладаємо картоплю, посипаємо його часником, спеціями і ставимо в духовку розігріту до 180 градусів. Періодично помішуючи, обсмажуємо хвилин 20 - 25 до рум'яної скоринки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, Приготування
Яблучні млинчики
Як приготувати хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану?
М'ясний рулет на пару
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: