Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяний пиріг з каррі?
![]() Що знадобиться для тіста Дві склянки борошна 100 грам вершкового масла Склянку кефіру Дві столові ложки сметани Одне яйце Половина чайної ложки соди Щіпка солі Для начинки 300-400 грам білокачанної капусти Пучок свіжого кропу Два варених яйця Чайна ложка каррі Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Капусту тонко нашаткувати, обсмажити в столовій ложці вершкового масла. Через п'ять хвилин влити 50 мл води і тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Зняти з вогню, остудити, додати сіль і перець, каррі, рубані яйця і кріп. Для тіста розтопити вершкове масло, трохи остудити і змішати з кефіром. Соду погасити оцтом, борошно просіяти. Яйце збити і додати в кефір. Туди ж додати сметану, сіль, борошно. Вимісити тісто. Половину викласти у змащену маслом форму, зверху розкласти начинку і накрити другою половиною. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |