Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяний пиріг з каррі?
В багатошаровій загалом-то нічого особливого немає, за винятком того, що в начинку додано приправа каррі. Колір і смак від цього тільки виграють - капуста сама по собі пресновата, а тут стає гострою. Що знадобиться для тіста Дві склянки борошна 100 грам вершкового масла Склянку кефіру Дві столові ложки сметани Одне яйце Половина чайної ложки соди Щіпка солі Для начинки 300-400 грам білокачанної капусти Пучок свіжого кропу Два варених яйця Чайна ложка каррі Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Капусту тонко нашаткувати, обсмажити в столовій ложці вершкового масла. Через п'ять хвилин влити 50 мл води і тушкувати під кришкою ще хвилин десять. Зняти з вогню, остудити, додати сіль і перець, каррі, рубані яйця і кріп. Для тіста розтопити вершкове масло, трохи остудити і змішати з кефіром. Соду погасити оцтом, борошно просіяти. Яйце збити і додати в кефір. Туди ж додати сметану, сіль, борошно. Вимісити тісто. Половину викласти у змащену маслом форму, зверху розкласти начинку і накрити другою половиною. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |